Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Огляд майбутніх прем’єр Франкфуртського автосалону 2017 року

До старту 67-го міжнародного автосалону у німецькому місті Франкфурт залишилось менше місяця, тому з кожним днем ажіотаж навколо цієї події лише посилюється. На цьогорічному мотор шоу приймуть участь такі імениті бренди як Audi, BMW, Mercedes-benz, Opel, Volkswagen, Jaguar, Renault та багато інших не менш відомих та потужних автовиробників. Також організатори готують сюрпризи, але які саме ми дізнаємось 12 вересня на самому початку салону.

Насправді, всім відомо що на автосалоні у Франкфурті потужно і впевнено виступають місцеві бренди, а всі інші вимушені задовольнятися другорядними ролями. Саме через таку «несправедливість» від участі в автомобільному заході відмовились невдахи Fiat, Chrysler, Jeep, Peugeot, Ford та Nissan. Але незважаючи на це Франкфуртський автосалон є одним з найвідоміших та авторитетних у світі.

Отже давайте поглянемо на найбільш цікаві моделі, які повинні дебютувати в рамках цьогорічного заходу.

Німецька компанія Audi повинна презентувати нове покоління флагманського седану A8 та пару заряджених машин з індексами RS4 Avant та RS5 Sportback. Під капотом топових RS встановлено 3-літровий бензиновий двигун з двома турбонагнітачами. Завдяки сучасній прошивці двигун розвиває 450 к.с. Але на нашу думку саме Audi A8 одна з головних персон цьогорічного автосалону.

Не відстають від інгольштадців і баварці з Мюнхена, адже стенд BMW обіцяє продемонструвати відвідувачам моделі 6-Series Gran Turismo, M5, i8 Spyder та кроссовери Х3 та X7.

Серед звичайних брендів можна виділити такі нові моделі як Hyundai i30 N, Hyundai Kona, Dacia Duster, Kia Stonic, Renault Megane RS, Opel Insignia GSi, Jaguar E-Pace та Seat Arona.

Окремо від інших буде розташовано експозицію концерну Volkswagen. Господарі виставки продемонструють декілька важливих новинок серед яких можна окремо виділити Volkswagen Polo та Volkswagen T-ROC. Доречи, Polo було показано трохи раніше, тому вже багато що відомо про нового лідера В-класу.

Економічні двигуни та сучасна платформа від хетчбека знайде своє відображення у компактному кроссовері під назвою T-ROC.

Для бажаючих відвідати цю подію особисто, повідомляємо, що ціна квитків складатиме від 10 до 40 євро в залежності від часу та терміну відвідання виставки…

25.08.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Огляд майбутніх прем’єр Франкфуртського автосалону 2017 року

Політика конфіденційності